Vacature Chauffeur (C) horecadistributie, Schiedam Delft


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: Whats app nummer+31612461484

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Delft

Functieomschrijving:

Onze opdrachtgever is een horecagroothandel waarbij de focus ligt op de volledige professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Als geen ander begrijpt onze opdrachtgever de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional en speelt hier op in.
Als chauffeur is geen dag hetzelfde. Je bent een echte ambassadeur die de wensen van de klanten voorop zet en je bent het visitekaartje van de opdarchtgever.
Je start elke dag tussen tussen 04:30 en 07:30 uur vanuit het distributiecentrum van de opdrachtgever. Daar laad je de producten in die afgeleverd moeten worden bij de klanten. Je controleert vooraf of je alle producten in de juiste hoeveelheden en kwaliteit hebt ontvangen. Je levert onder andere food- en non-foodproducten aan cafés, (bedrijfs)restaurants, ziekenhuizen etc. in de provincie Zuid-Holland. Van de binnenstad tot de kleinere gemeenten in de omgeving, als chauffeur van bij onze opdrachtgever kom je overal!
Hoewel er allemaal hulpmiddelen zijn, moet je wel rekening houden met fysiek zwaar werk. Aan het einde van jouw werkdag lever je de vrachtwagen en de bijgehouden administratie af op het distributiecentrum bij jouw teamleider.
Je werkt op basis van een weekrooster. Er wordt 7 dagen in de week gewerkt, alleen maar in dagdiensten, waardoor je 's avonds in ieder geval altijd vrij bent.

Spreekt deze functie van C chauffeur jou ook aan maar ben je alleen in bezit van rijbewijs B, dan zijn er binnen Consolid ook opleidingsmogelijkheden voor het behalen van het C rijbewijs (of CE). Jouw C- en/of CE-rijbewijs halen in vijf tot zes maanden én een jaarcontract ? Consolid maakt het mogelijk. Wij investeren in jouw toekomst en financieren jouw opleiding. Heb jij de medische keuring en assessments gehaald? Dan starten we met jouw opleiding. Dit duurt zo?n vijf tot zes maanden. Lessen doe je bij een rijschool bij jou in de buurt, en je krijgt goede begeleiding van ervaren instructeurs. Jouw rijbewijs op zak? Dan ga je via Consolid aan het werk bij deze opdrachtgever.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Salaris conform de GIL CAO Een netto koffiegeldvergoeding per gewerkt uur Functie voor langere tijd met kans op overname Nascholing Code 95 (kosteloos) Opleidingsmogelijkheden binnen de Consolid Academy 8,33 % vakantiegeld 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband Deelname aan collectieve zorgverzekering is mogelijk Goede pensioenregeling En natuurlijk niet te vergeten: een ontzettend mooie baan met veel klantcontact!

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Chauffeur C

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature