Wat doet een uitzendbureau?

Een uitzendbureau is niet alleen voor tijdelijk werk of voor lager en middelbaar geschoolden. Er zijn ook uitzendbureaus die speciaal gericht zijn op vaste en tijdelijke banen op mb- en hbo/wo-niveau. Als starter kan het juist goed zijn om te beginnen met tijdelijk werk om je cv op te bouwen en werkervaring op te doen.

Ben je via een uitzendbureau aan tijdelijk werk gekomen, dan kan dit alsnog leiden tot meer. Het komt steeds vaker voor dat tijdelijk werk wordt omgezet naar een vast contract bij een bedrijf. Het bedrijf weet wat ze aan je hebben en jij kent het bedrijf en je functie inmiddels goed.

INSCHRIJVEN UITZENDBUREAU

Bij vrijwel alle uitzendbureaus kun je op de website de aangeboden vacatures bekijken en direct solliciteren. Maar je kunt je ook inschrijven bij verschillende uitzendbureaus in Delft door een profiel aan te maken met informatie over je opleiding, ervaring, het soort baan dat je zoekt en je salariswensen. Uitzendbureaus kunnen in deze profielen voor organisaties zoeken naar geschikte kandidaten.

Overzicht uitzendbureaus Delft